Работни срещи

Технически и търговски обучения

убедете се сами в ползата от нашите работни срещи

Семинари

Заедно с нашите консултанти организираме технически и търговски семинари, за да подпомогнем нашите партньори в усвояването и натрупването на технически и търговски познания за предлаганите от нас решения и продукти.

Организираме поне два пъти в месеца работни срещи за представяне на продуктите и решенията на всеки от производителите, дистрибутирани от нас.

Имаме възможност да организираме семинар по заявена от даден партньор тематика, както в нашия офис, така и в офиса на партньора.

Работните срещи се организират във всеки от нашите офиси в Букурещ, Загреб и София. Точните дати и информация за тях можете да намерите тук. Всички организирани от нас семинари са безплатни за нашите партньори.

Workshops

Технически обучения

Техническите семинари, организирани за всеки от представляваните от нас производители, са съпроводени с лабораторни упражнения и тестова екипировка. Моля запознайте се с програмата за тази календарна година.

Търговски срещи

Готови ли сте да повишите квалификацията на Вашия търговски екип. Ние предлагаме търговски обучения, с фокус върху предлаганите от нас продукти и решения, разработени да повишат ефективността на Вашия търговски екип. Моля погледнете планираните обучения и изберете най-подходящото за Вас и Вашия екип.

Sales_Coaching_To_Maximize_Sales_Performance_sales_Management_workshop

Станете партньор на Netsafe

Разберете как може да расте Вашия бизнес с най-новите технологии

Нашата партньорска програма е предназначена за повишаване на техническите и търговските познания на нашите партньори и търговци, за да можем да разширим бизнеса си заедно.