За нас

Ние сме дистрибутор

на мрежово оборудване и продукти за IT сигурност, опериращ в страните от Балканския регион

За Netsafe

Ние сме водещ международен IT дистрибутор, фокусиран в доставката на продукти и услуги в областта на мрежите и тяхната сигурност. Компанията е създадена през 2004 г. и още в годината на своето създаване се утвърждава като регионален доставчик, гарантиращ сигурен растеж на своите технологични и търговски партньори.

Ние оперираме посредством мрежа от доверени партньори, с чиято помощ доставяме всички продукти от нашето портфолио – високопроизводително жично и безжично мрежово оборудване, решения за сигурност за локалната и облачната инфраструктура и услуги за сигурност в облака.

Като водещ дистрибутор на продукти с добавена стойност, ние подпомагаме нашите партньори с различни услуги и имаме грижата да ги подкрепяме с технически и търговски познания за предлаганите от нас продукти и услуги.

Организираме семинари за предлаганите от нас продукти, решения и технологии и помагаме на нашите партньорите да придобият технически и търговски умения за тях.

Предлагаме пред-продажбена, продажбена и след-продажбена подкрепа за нашите партньори. Нашата техническа поддръжка работи 24 часа 7 дни в седмицата и е достъпна online, по e-mail и по телефон.

Централният ни офис е в Букурещ, Румъния и имаме локални офиси в Хърватска и България. Групата Netsafe е регионален дистрибутор на Fortinet, Barracuda Networks, Ruckus Wireless, IXIA и Brocade за Балканския полуостров и обслужва следните страни: Румъния, Молдова, България, Хърватска, Сърбия, Словения, Босна и Херцеговина, Албания.

Netsafe е дистрибутор на IT продукти и услуги за:
  • Защита на мрежата
  • Защита на центъра за данни
  • Защита в облака
  • Сигурен достъп (жичен и безжичен)
  • Защита на инфраструктурата
  • Защита на съдържанието
  • Защита за крайните устройства
  • Защита на приложенията


Официален център за обучение

Netsafe е официален център за обучение на Fortinet с повече от 8 години опит в подготовката на професионалисти в областта на мрежовата сигурност.

Център за поддръжка

За всички наши партньори, нашата техническа поддръжка работи 24 часа 7 дни в седмицата и е достъпна online, по e-mail и по телефон.

Регионален дистрибутор

Като регионален дистрибутор, ние разполагаме с множество складове в Балканския регион и активно подпомагаме нашите партньори активно да развиват своя бизнес.

0
+
доставени решения
0
години в бизнеса
0
активни партньори
0
служители

Станете партньор на Netsafe

Разберете как може да расте Вашия бизнес с най-новите технологии

Нашата партньорска програма е предназначена за повишаване на техническите и търговските познания на нашите партньори и търговци, за да можем да разширим бизнеса си заедно.