Fortinet

Fortinet - Мрежова сигурност

Фокусирани в предоставянето на сигурност без компромиси.

Продуктите на Fortinet осигуряват най-висок рейтинг в сигурността на мрежите и на  съдържанието, както и предоставят качествени средства за достъп, които обменят разузнавателна информация, позволяваща им да работят заедно, за да гарантират цялостно високо ниво на безопасност. Платформата за сигурност на Fortinet (Fortinet Security Fabric) съчетава специализирани процесори, интуитивна операционна система и интелигентно разпознаване на заплахите, за да ви гарантира сигурност, изключителна производителност и по-добра видимост и контрол на Вашата мрежа, като същевременно осигурява нейното лесно и интуитивно администриране.

Водещата в индустрията защитна стена от ново поколение на Fortinet – FortiGate се предлага в множество форм фактори, позволяващи лесната интеграция във всяка работна среда и гарантира широк набор средства за защитаване на мрежовата инфраструктура. Допълнително, съвместно с Fortigate, може да се добавят и други решения за сигурност на Fortinet, така че тяхната съвместна работа да гарантира цялостна защита на мрежовата среда от край до край:

 • Защита на мрежата
 • Защита на центъра за данни (физически и виртуален)
 • Защита в облака
 • Сигурен достъп (жичен и безжичен)
 • Защита на инфраструктурата (Суичинг и рутиране)
 • Защита на съдържанието
 • Защита за крайните устройства
 • Защита на приложенията
1486059656049-2

Платформата Fortinet Security Fabric

Цялостен, интелигентен подход за решаване на днешните предизвикателства в областта на сигурността

Платформата Fortinet Security Fabric позволява динамично да се разширява и адаптира към нарастващият обем от данни и постоянно променящите се опасности. Платформата гарантира сигурна среда за данните, потребителите и приложенията, като нивото на сигурност не се променя както при работа локалната, глобалната мрежа или в облака, така и с внедряването на Интернет на нещата (IoT) продукти и услуги.

Платформата Fortinet Security Fabric притежава е базирана на три основни качества:

 • Всеобхватност: Когато платформата идентифицира начало на атака, информацията и средствата за защита от нея се разпространяват към всички елементи от мрежовата среда – мрежова инфраструктура, облачна инфраструктура, приложения за достъп и крайно-клиентски устройства.
 • Производителност: Security Fabric използва специализирани процесори, които намаляват общото натоварване на инфраструктурата и гарантиращи безкомпромисна защита без загуба на производителност.
 • Автоматизация: Платформата Security Fabric позволява бърза и координирана реакция на заплахите. Всички нейни елементи могат бързо и интелигентно да обменят информация помежду си и да координират своите действия.

 

Започнете с Fortinet още днес

Разберете как може да расте Вашия бизнес с най-новите технологии

Нашата партньорска програма е предназначена за повишаване на техническите и търговските познания на нашите партньори и търговци, за да можем да разширим бизнеса си заедно.