Savvius

Savvius

Средства за мониторинг и анализ на мрежовата производителност.

savvius

Решете проблемите с производителността на мрежата и намалете риска за сигурността с мрежовата видимост, гарантирана от продуктите на Savvius.

Пълна прозрачност на мрежовата инфраструктура. Мрежовите проблемите намират своите отговори сега. С пакета за мрежова инспекция на Savvius можете по-бързо и по-лесно да диагностицирате проблемите. Експертните анализи на Savvius осигуряват пълна прозрачност на мрежовия трафик, и спомагат за лесното откриване на причините при проблеми с производителността на мрежата.

Продуктите на Savvius съчетават интелигентен анализ с интуитивни работни потоци и непрекъснато събиране на данни, за да дадат възможност на специалистите по сигурността разберат причините и да отстранят проблемите, както и да анализират състоянието на критичната за всяка организация мрежова инфраструктура.

"Повишаваме стойността на нашите клиенти"

“Можете да разчитате на Вашата мрежа за почти всичко. Ние искаме да Ви помогнем да правите това бързо, надеждно и сигурно”. Вижте всички продукти от Savvius за 2016.

Времетраене: 2:14

Започнете със Savvius още днес

Разберете как може да расте Вашия бизнес с най-новите технологии

Нашата партньорска програма е предназначена за повишаване на техническите и търговските познания на нашите партньори и търговци, за да можем да разширим бизнеса си заедно.