Техническа поддръжка

Професионални услуги по поддръжка

Експертни технически услуги, професионално обучение и поддръжка на продуктите

Услуги по поддръжка

Нашият екип от специалисти по информационни технологии има богат опит и ноу-хау, така че можете да бъдете напълно уверени, че Вашите клиенти и тяхната мрежова инфраструктура ще получат поддръжката, която заслужават. В добавка към предлаганите от нас продукти, ние можем да Ви предложим и услуги по дистанционна или поддръжка на място за разрешаване на възникнали проблеми в областта на защитните стени, мрежовата сигурност, антивирусния и антишпионския софтуер. Просто споделете с нас Вашите изисквания и нужди и ние ще бъдем на Ваше разположение за тяхната реализация.

support-netsafe

24-часова поддръжка

Получавате необходимата Ви поддръжка за желаното от Вас оборудване – бързо, адекватно и леснодостъпно. Заявете необходимата Ви помощ в нашата система и някой от нашите квалифицирани инженери ще се погрижи за Вас незабавно.

Демо и доказване на концепция (РоС)

Готови ли сте да повишите квалификацията на Вашия търговски екип. Ние предлагаме търговски обучения, с фокус върху предлаганите от нас продукти и решения, разработени да повишат ефективността на Вашия търговски екип. Моля погледнете планираните обучения и изберете най-подходящото за Вас и Вашия екип.

Sales_Coaching_To_Maximize_Sales_Performance_sales_Management_workshop

Станете партньор на Netsafe

Разберете как може да расте Вашия бизнес с най-новите технологии

Нашата партньорска програма е предназначена за повишаване на техническите и търговските познания на нашите партньори и търговци, за да можем да разширим бизнеса си заедно.